Voordat je je gratis & vrijblijvend gaat aanmelden voor de nieuwsbrief is het van belang om alle informatie op deze website goed gelezen te hebben. Zodat je weet wat de uitjes zijn, waar ze zijn en wat ze ongeveer kosten. De algemene informatie vind je onder ‘uitjes’. Onder ‘hoe werkt het’ vind je de werkwijze voor het aanmelden van deze nieuwsbrief om via deze manier je te kunnen inschrijven voor de uitjes.

 

Mocht er iets niet duidelijk zijn voor je, neem dan gerust eerst contact op, zie hiervoor ‘over de onderneming’ voor de contactgegevens.

 

Door het werken met deze nieuwsbrief is de specifieke informatie (datums, tijdstippen en prijzen) alleen voor aangemelde singles beschikbaar die de nieuwsbrief ontvangen. Zelf hoef je niet steeds de website in de gaten te houden want je wordt automatisch op de hoogte gebracht via de e-mail met de nieuwsbrief.

 

In de nieuwsbrief worden ook andere aspecten aan geboden zoals statistiek over het aantal singles dat de nieuwsbrief ontvangt en ervaringen van de deelnemers van de afgelopen uitjes.

Met de ingevulde gegevens wordt uiteraard professioneel omgegaan en deze worden niet verstrekt aan derden. Zie ook de algemene voorwaarden.

Nieuwsgierig?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief

om gewoon een keer mee te doen aan een uitje en ervaar het zelf!

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bedankt voor het inschrijven!

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Geaardheid:

Door op 'aanmelden' te klikken, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.