♥ Laagdrempelig

♥ Efficiënt

♥ Betaalbaar

♥ Geen accounts/profielen

♥ Alle uitjes onder één dak

♥ Persoonlijk contact met de onderneemster

Wist je dat er in Nederland maar liefst 2,8 miljoen singles zijn net als jij? Als single kan je je op sommige momenten eenzaam voelen. Dit is in deze moderne tijd waarin we leven niet meer nodig. Tegenwoord hoeft het niet moeilijk te zijn om met andere singles in contact te komen. Internet is overal en dus kun je, via een datingsite en/of app, altijd in contact komen met andere singles. Maar toch is het contact via internet anders dan dat het in ‘de echte wereld’ is. Vandaar dat Bij elkaar - single uitjes, uitjes organiseer waarbij je andere singles direct in real life kunt ontmoeten…

 

De doelstelling van de onderneming is om vrijgezellen mensen bij elkaar te brengen en samen gezellige momenten te creëren. Om bijvoorbeeld nieuwe vriendschappen te sluiten, een leuke date op te doen en uiteindelijk een relatie te krijgen. Want ik vind dat iedereen recht heeft op vriendschap en liefde.

 

De doelgroep voor de uitjes zijn singles vanaf ± 35 t/m 65 jaar. Ben je een jaartje jonger of ouder dan is dit geen probleem. De doelgroep wordt opgedeeld in twee leeftijdsgroepen: 35 t/m 50 jaar en 50 t/m 65 jaar. De singles van 45 t/m 55 jaar kunnen deelnemen aan beide groepen. Omdat de uitjes in Waspik zijn, zul je vooral singles uit deze regio ontmoeten. Woon je wat verder weg is ook dit geen probleem, iedereen is van harte welkom.

 

Wees niet bang, je bent niet de enige die alleen of voor het eerst komt. Het is mogelijk om naar een uitje te komen met een single vriend/vriendin, familielid, collega of kennis. Als je samen met iemand komt, mag je aangeven of je juist wel of niet met diegene aan tafel wilt zitten.

 

De onderneemster achter Bij elkaar - single uitje:

♥ Eliza van den Elshout, 29 jaar uit Raamsdonksveer

♥ MBO niveau 4 Horecaondernemer/-manager op De Rooi Pannen in Breda

♥ HBO bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) op Avans Hogeschool in Breda

♥ Bijbanen in de horeca en fulltimebanen als administratief medewerkster

♥ Flexibel, geordend, gevoelig, familiemens en zorgzaam

Heb je vragen/opmerkingen/ideeën?

Neem dan gerust contact op.

 bijelkaar@outlook.com

06 39 29 45 03

Voor info over de uitjes, leuke weetjes, datingtips en meer.