Hier vind je de algemene informatie over de vier verschillende uitjes die georganiseerd worden. De specifieke informatie (datums, tijdstippen en prijzen) over deze vier uitjes ontvang je in de nieuwsbrief per e-mail. Zie tabblad ‘nieuwsbrief’ voor meer informatie hierover.

 

De uitjes hebben alle een eigen karakter zodat er voor ieder een uitje is dat bij hem/haar past. De uitjes vinden doordeweeks plaats op diverse avonden, maar ook in het weekend zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van het arrangement verschilt de prijs per uitje tussen 20 en 45 euro. De uitjes worden altijd op dezelfde locatie georganiseerd in Waspik. Dit is een klein dorpje gelegen in Brabant en dat valt onder de gemeente Waalwijk.

 

Het fijne aan deze uitjes in tegenstelling tot een avondje uitgaan is dat je je niet hoeft af te vragen of iemand single is en openstaat voor contact.

Speeddaten

Zin om snel contacten met meerdere singles op te doen?

Op een speeddate avond ontmoet je een aantal singles afzonderlijk. Uit ervaring blijkt dat 4 minuten meestal voldoende tijd is om elkaar een beetje te leren kennen, zonder het risico op een ongemakkelijke stilte. De vrouwen blijven aan hun tafeltje zitten en de mannen rouleren iedere keer als de bel luidt. Na vijf rondes is er een pauze van ongeveer 15 minuten. Bij binnenkomst ontvang je een matchkaart waarmee je je interesse in de andere kan doorgeven. Na afloop lever je je ingevulde kaart in. Een match wordt gevormd door wederzijdse ja’s. Binnen twee dagen na de speeddate avond krijg je een e-mail met hierin jouw matches en zijn/haar gegevens.

Uiteten

Zin in een combinatie van daten en uit eten met andere singles?

Ook wel uit daten genoemd. Het combineert daten en uit eten gaan met elkaar. Op een uit date avond ontmoet je een aantal singles gezamenlijk. Je zit aan tafel met minimaal 3 andere tot maximaal 7 andere singles. Na elke gang draaien afwisselend de mannen of de vrouwen door van tafel. Net zoals bij speeddaten ontvang je bij binnenkomst een matchkaart waarmee je je interesse in de ander(en) kan doorgeven. Na afloop lever je je ingevulde kaart in. Een match wordt gevormd door wederzijdse jak. Binnen twee dagen na de speeddate avond krijg je een e-mail met hierin jouw matches en zijn/haar gegevens.

Borrelen & spelletjes

Zin om op een speelse manier andere singles te leren kennen onder genot van een borrel?

Via inspirerende spelvormen leer je elkaar in korte tijd op een leuke manier kennen. In groepjes van 4 of 6 voer je de verschillende gezelschapsspellen uit. Te denken aan Jenga/Mikado en vraag&antwoord spellen. De vraag&antwoord spellen hebben verrassende, serieuze maar ook luchtige vragen. Je hoeft zelf dus geen gespreksstof te bedenken, maar je komt op deze speelse manier toch een heleboel over de ander(en) te weten. Door de spellen raak je op een speelse wijze met elkaar in gesprek. Je kiest zelf hoe luchtig of serieus je wilt zijn in het spel. Er zijn diverse spellen die per spelronde ongeveer 10 minuten duren. Na 3 spellen is er een pauze van enkele minuten. Tijd om even tussendoor te borrelen met zachte achtergrondmuziek. Dit zorgt ervoor dat je fijn kunt communiceren met de anderen. Er staan enkele statafels zodat je gemakkelijk kunt aansluiten bij de anderen. Bij dit uitje wordt het meenemen van een introducé gestimuleerd. Daarom krijgen jij en je introducé 50% korting op dit uitje.

Bingo

Zin om een hilarische bingo te spelen met andere singles?

Eén van de oudste spelletjes ter wereld maakt The King of Bingo tot een feest. Dus geen standaard bingo maar een avond vol emotie, humor, interactie en entertainment. Waarbij prijzen zijn te winnen die je nog nooit hebt gezien. Van grappige onzinnige prijzen tot gezellige prijzen om samen met een ander te delen. Tussendoor zingt de entertainer ook graag een nummertje, waarbij je uiteraard mag meezingen. Je zit aan lange tafels met de andere en de The King Of Bingo zorgt voor wisselingen in plaatsen.

 

 

Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo
Speeddaten
Uiteten
Borrelen & spelletjes
Bingo