Op de website kun je de meeste antwoorden op je vragen terugvinden. Kijk ook in de algemene voorwaarden die van toepassing zijn, zie hiervoor tabblad ‘nieuwsbrief’ helemaal onder aan. De onderwerpen hierin zijn:

- betekenissen van de gebruikte begrippen

- je persoonlijke gegevens

- je rechten en plichten

- transactie

- prijzen en betalingen

 

Overige veel gestelde vragen staan hieronder met daarbij het antwoord:

 

Organiseren de singles zelf de uitjes?

Nee, de singles organiseren zelf geen uitjes. Dit wordt alleen gedaan door Eliza van den Elshout, de onderneemster achter Bij elkaar - single uitjes.

 

Worden er uitjes georganiseerd voor homoseksuelen of biseksuelen singles?

Nee, er worden alleen uitjes georganiseerd voor heteroseksuelen singles.

 

Hoe vaak zijn de uitjes?

Het uitje borrelen & spelletjes vindt 1x per maand plaats per leeftijdsgroep. Het uitje speeddaten en uiteten vindt om de maand plaats. De ene maand speeddaten en de maand erna uiteten. Dit omdat beide uitjes erg op elkaar lijken. De bingo wordt ongeveer 3x per jaar georganiseerd per leeftijdsgroep.

 

Hoeveel singles doen er mee aan een uitje?

Bij elke uitje is er een minimale deelname nodig om het uitje door te laten gaan. Het minimale aantal deelnemers staat vermeld in de nieuwsbrief. Dit ligt vaak rond de 20.

 

Hoe is de verhouding in het aantal mannen en vrouwen bij de uitjes?

Er wordt gestreefd naar een balans tussen mannen en vrouwen maar de verhouding bij de uitjes kan niet worden gegarandeerd.

 

Waarvoor zijn de gevraagde persoonlijke gegevens nodig?

Je voor- en achternaam zijn nodig om je te kunnen aanspreken en bij de controle bij de ingang van de locaties met de gastenlijst. Je woonplaats om te kunnen zien hoever je van de omgeving Waspik woont. Je e-mailadres om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen en de bevestigingsmail na inschrijving uitje. Je geboortedatum en geslacht zijn nodig om je te kunnen indelen bij de uitjes. Indien een uitje niet door kan gaan is je mobiele telefoonnummer van belang om hierover een sms te kunnen ontvangen. Als laatste je adres voor de factuur die intern gemaakt dient te worden voor de administratie.

 

Zit je ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Je bepaalt zelf of je je inschrijft voor een uitje.

 

Hoe wordt er omgegaan met mijn privacy?

Er wordt professioneel omgegaan met de privacy van de aangemelde singles voor de nieuwsbrief en met de deelnemers van de uitjes. Dit geldt zowel vanuit de onderneming als vanuit het personeel van de locatie van de uitjes.

 

Moet je een foto inleveren?

Nee, je hoeft geen foto in te leveren bij het aanmelden voor de nieuwsbrief of het inschrijven van de uitjes.

 

Worden er foto’s gemaakt tijdens de uitjes?

Nee, er zullen door Bij elkaar - single uitjes en door het personeel van locatie geen foto’s gemaakt worden wanneer de deelnemers aanwezig zijn. Over het maken van foto’s door de deelnemers zelf is Bij elkaar - single uitjes niet verantwoordelijk. Dit is toegestaan maar hier mag uiteraard geen misbruik van gemaakt worden.

 

Hoe vaak ontvang je de nieuwsbrief?

Je ontvangt ongeveer elke week een nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle uitjes. De nieuwsbrief wordt in het begin van de week gemaild zodat je nog op tijd kunt inschrijven voor een uitje.

 

Is het krijgen van een nieuwsbrief op papier mogelijk?

Nee, helaas het krijgen van een nieuwsbrief op papier is niet mogelijk. In deze moderne tijd waarin we leven wordt de nieuwsbrief alleen per e-mail verzonden.

 

Is de ruimte bij de locatie voor iedereen toegankelijk tijdens de uitjes?

Nee, de ruimte bij de locatie is tijdens de uitjes gesloten en daarmee alleen toegankelijk voor de ingeschreven singles.

 

Wat is er inbegrepen bij een uitje?

Bij elk uitje is er altijd iets inbegrepen. Wat dit precies inhoud is afhankelijk van het soort uitje. In de nieuwsbrief staat wat bij de prijs is inbegrepen. Bijvoorbeeld een welkomstdrankje of onbeperkt drank assortiment en/of hapjes/snacks.

 

Wordt er bij de uitjes gewerkt met een matchgarantie?

Nee, er wordt niet gewerkt met een matchgarantie. Een match kan worden gevormd bij het speeddaten of uiteten. De andere uitjes, borrelen & spelletjes en Bingo werken niet met het uitwisselen van matchgegevens.

 

Tot wanneer kan je inschrijven voor een uitje?

De datum tot en met wanneer je je kunt inschrijven voor een uitje staat vermeld in de nieuwsbrief. Dit is bij elk uitje verschillend en altijd enkele dagen voorafgaande aan het uitje zelf. Er wordt gewerkt met deze aanmelddatum omdat dit moment bepaald is of een uitje door kan gaan. Bij elkaar - single uitjes en jullie als deelnemers willen natuurlijk graag enkele dagen voorafgaande aan een uitje wel weten of het uitje kan doorgaan. Vanuit Bij elkaar - single uitjes vanwege de inkopen, het maken van de tafelindeling en het klaarzetten van de ruimte.

 

Hoe kan je betalen?

Je kunt alleen voor een uitje betalen door via internetbankieren geld over te maken. Dit dien je gelijk te doen bij het sturen van de e-mail met inschrijfgegevens voor het uitje. Er kan niet op de dag van het uitje zelf betaald worden en contante betalingen worden niet geaccepteerd. De drankjes die je benuttigt buiten het arrangement om kun je alleen contact afrekenen.

 

Kunnen de uitjes vol zijn zodat inschrijven niet meer kan?

Ja, het kan zijn dat de uitjes vol zijn. Wees daarom op tijd met het inschrijven voor een uitje. Bij sommige uitjes geldt er een maximaal aantal deelnemers. Dit staat vermeld in de nieuwsbrief.

 

Ontvang je nog informatie na de inschrijving over het uitje?

Ja, op de dag van het uitje ontvang je een e-mail met hierin de laatste informatie. Hierin staat de planning van het uitje en er wordt ook in vermeld hoeveel singles er zullen deelnemen. De verhouding tussen mannen en vrouwen wordt hierin meegenomen. Plus enkele tips voor een geslaagd uitje.

 

Ik heb geen bevestigingsmail over het inschrijven van het uitje gehad!

Het kan zijn dat deze misschien in je spam box terecht is gekomen. De bevestigingsmail wordt niet automatisch verzonden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de betaling. Stuur daarom een e-mail naar bijelkaar@outlook.com.

 

Moet ik de bevestigingsmail meenemen naar het uitje?

Nee, het meenemen van de bevestigingsmail is niet nodig. Je gegevens staan op de gastenlijst. Je hoeft in principe niks mee te nemen alleen jezelf en een goed humeur.

 

Mag je een introducé meenemen?

Bij het uitje borrelen & spelletjes wordt het meenemen van een introducé gestimuleerd. Jij en je introducé krijgen korting op dit uitje. Je introducé hoeft zich niet aangemeld te hebben voor de nieuwsbrief of ingeschreven te hebben voor het uitje. Je dient bij het inschrijven via de e-mail de voor- en achternaam, woonplaats, geboortedatum en het geslacht van je introducé te vermelden. Deze gegevens worden niet automatisch in het klantenbestand opgenomen. Bij de andere drie uitjes wordt er niet gewerkt met een korting op het meenemen van een introducé. Uiteraard kun je wel samen met een andere single naar deze uitjes gaan.

 

Welke websites worden gebruikte voor de promotie van uitjes?

De uitjes worden gepromoot via de eigen facebook pagina van Bij elkaar - single uitjes. Dit in de vorm van evenementen en/of berichten. Extern wordt gebruik gemaakt van de websites: www.singlessite.nl en www.activiteiten-singles.nl. Op deze twee websites kun je agendapunten toevoegen ter promotie van de uitjes die je organiseert. Dit is een platform waarbij iedereen zijn uitjes online kan plaatsen.

 

Kan je ergens ervaring van andere inzien?

Ja, dit kun je zien in de nieuwsbrief. Na elk uitje wordt er per e-mail om feedback over het uitje gevraagd aan de deelnemers. Een korte tekst met hierin de positieve punten van het uitje maar ook verbeterpunten om hier de volgende keer iets aan te kunnen veranderen. Indien dit vanuit de deelnemer is toegestaan wordt dit opgenomen in de komende nieuwsbrief. Hierbij wordt alleen de woonplaats en leeftijd van de deelnemer bij vermeld.

 

Staat je vraag er niet bij, stuur dan een e-mail naar bijelkaar@outlook.com of stuur een whatsapp bericht naar 06-39294503.

- aansprakelijkheid

- annulering

- klachtenprocedure

- website en e-mailverkeer